Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                        Moikkelis!

Iältäni olen yhä yhtä nuori, kuin mieleltäni… Vanhenin viisi lapsisen perheen nuorimmaisena. Mennessäni muiden perässä, urheilusta tuli tärkeä osa elämääni.
Kesät vietin yleisurheilun, suunnistuksen ja maastojuoksun merkeissä. Talvisin taas tuli tarkasteltua eri paikkakuntien latuverkostoja.

Jossakin vaiheessa tämä ”itsensä” rääkkääminen vaihtui koira-urheiluun ja niin siinä sitten kävi, kuin missä tahansa muussakin lajissa, nälkä kasvaa syödessä.

Alkuun päästyäni, innostukseni oli niin valtavaa, että huomasin kantavani rotuyhdistyksemme kanttiinin ja putiikin avaimia. Samoihin aikoihin minut oli helppo puhua ympäri myös ao:n johtokuntaan. Taisin istua siellä  nelisen vuotta.

Olin tosi innostunut ja motivoitunut. Avustelin myös eri treeni ryhmien puolella.
 Jäljestä ja Viestistä tulivat sydäntäni lähimmät. Harmi, etteivät Viestistä ole kovin monet ihmiset kiinnostuneet. Jäljestä tuli sittemmin päälaji molemmille koirilleni.

Aktiivisuudestani voisin vielä kertoa, että olen viettänyt viikonlopun SPL:n koulutus-ohjaaja kurssilla, silloin kun se vielä järjestettiin viikonloppu muodossa.
SPKL:n koirankouluttaja kurssi 1:sen ja koulutusohjaaja kurssi 2:sen olen myös suorittanut hyväksytysti.

Vuoden treenitauko tuli väistämättä talo-projektimme takia. Muuton jälkeen aloin suunnittelemaan tulevaisuutta uudestaan. Yhdistyksen tapahtumatkin alkoivat näkyä koirissani, en ehtinyt treenaamaan siihen tahtiin, kuin olisin halunnut.
Jäin pois ao:n toiminnasta ja aloin keskittymään omiin elukoihini.

Siirryin vanhemmalla koirallani Toko-puolelle, tahti on siellä koiralle sopivampaa. Eikä ollut paha asia, tuntuu siltä, että Pami viihtyy siellä paremmin ja saan kokemusta siltäkin puolelta. Tänä kesänä yritämme kerätä voittaja luokan tuloksia.

Nuoremmalla tavoitteet tältä vuodelta (2007) ovat avoimen ja voittaja luokan tulokset
Jäljeltä. Aika näyttää, kuinka käy…

    
 

©2019 Maria & co:t - suntuubi.com