Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Subscribe RSS

 15.07.2009 07:40 | MM

Hellou!

Joskus lupasin kuulumisia, nyt niitä sitten on luvassa. Perheemme kasvaa elokuussa. Yksi kappaletta pissamasiinoita tulee tiimiimme lisää. Odotan innolla uutta tulokasta. Täälä sitä on jo suunniteltu käytännön järjestelyjä. Siitä onkin jo vierähtänyt tovi aikaa, kun pentu on jaloissamme pyörinyt. Aloin jo miettimään, että vieläkö sitä muistaa kaikkea oleellista. Lueskelin muistin virkistämiseksi Kaimion pentu kirjaa ja aika nopeestihan sieltä ne palautuivat... ai niin, kengät pois..., ai niin, jatkojohdot pois..., ai niin, portti olohuoneeseen..., HUH. :) Mutta eköhän se siitä, pentuaikahan menee tosi nopeesti.

Mukavaa loppukesää lukijoilleni, missä sitten ikinä olettekaan!


 - MM | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 No, HÖH HÖH!
23.03.2009 20:04

Tässä taas oottelemma kevään tuloa, joutseniakin jo parveili meitin kohdalla, eli kyllä se sieltä tulee. Reenikausikin alkaa pikkuhiljaa viriään taas eloon. Viikolla näkee keikkua kentällä pitempään. Hankikantosille toivon suksilla vielä pääseväni, viikonpäästä alkaa talviloma, ehkä silloin sit. Koissulit on ollu ihan kohtalaisessa kunnossa ainakin tähän asti. Koputetaanpas puuta, kop, kop.

Pami haluaa yhä edelleen viedä Saria tokoilemaan... Muutama kerta on päästy tottistelemaan talven jäljiltä. Näytti pari-valjakko taas kehittyneen, hyvä, hyvä.

Iran kanssa tössötellään, mitä mieleen tulee. Lähinnä se on näitä piilota-pallo-mää-haen-sen juttuja... :))

Palaamme taas asiaan, kun tunnelmat muuttuvat. Hauskaa ja aurinkoista kevättä.

Toivottaapi tytskät emäntänsä kera.


Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Höh !
26.11.2008 19:20 | MM

Kylläpäs aika rientää... Kevät ja kesä meni nopeasti, liiankin nopeasti. Kisoissa ei tullut käytyä, kun Iran lihaksisto ei palautunutkaan enään normaaliin kuntoon. Raskain mielin päätin keväällä, että kisailut jätetään sikseen. Parempi niin, Irkku pärjää näin paremmin. Jälkeä ja tottista kyllä ollaan reenattu. Hypyt tosin ollaan jätetty pois.

Pami on ollut hienosti kunnossa,(kop, kop, täytyy koputtaa puuta "akka" täytti elokuussa 8v.) mitä nyt muutama kilo meinas pukkaantua vyötärölle, mutta nekin saatiin syssyn mittaan jätettyä tuonne metsään. Pamin tokoilut jatkuvat varmaankin taas ensivuoden puolella. Olisihan se kiva, jos "mummeli" tempasis sen TK-3:kin... Ystäväni Sari on intoutunut reenaamaan Pamin kanssa, siksi se koulari sieltä sitten ehkä napsahtaakin.

Syksy menikin kaaoksen merkeissä. Rakas ystäväni ja treeni kaverini vuosien varrelta nukkui yhtäkkiä pois. Se olikin shokkien shokki, nyt on ollutkin uudelleen opetteleminen tähän harrastus-elämään. Vieläkin on kova ikävä. Aika kultaa muistot, sanotaan.

Nyt katsomme tulevaisuuteen, ensi vuosi tuo tullessaan uudet kujeet ja mahdollisuudet. Niistä kerron sitten lisää, kun ne ensin toteutuvat...

Mukavaa ja valkeaa Joulun odotusta teille kaikille, jotka tänne sivuille eksyvät!


 - MM | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Uimaan, uimaan
23.02.2008 20:50 | MM

Menneellä viikolla käytiin taas polskuttelemassa juoksumatolla. Olemme käyneet nyt kolme kertaa ja ainakin kaksi on vielä jäljellä.... Se on aika märkää puuhaa, nimittäin kastuu sitten kaikki paikat ja vaatteet, sikäli-mikäli kun pudottaa vielä makupalatkin veteen... :)) Irkku-tytskä on kova sukelteleen niiden perään...

Tänään meillä oli taas tupa täys kaiffareita ja rapsuttelijoita, vietimme kynttilä-party-iltaa, sekä sosiaalistimme toisiamme... Kivoja iltoja, ei ole mihinkään kiire ja voi vain seurustella. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille kävijöille!

Pamssu rakastui ihan silmittömästi Sariin, se ei oo oikeestaan muita halaillukkaan niin paljoo. Uskomatonta, miten koira voi olla niin erillainen eri ihmisten kanssa... Sari saakin sitten mennä ensikesänä pamin kanssa kisoihin... :)) Näihin mietteisiin voikin sitten jäädä tällä kertaa... Mukavaa tulevaa sunnuntai päivää sitten vaan kaikille.


( Päivitetty: 23.02.2008 21:11 )

 - MM | Kommentit (4)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.

 Nyt sekin on tehty...
18.02.2008 18:43 | MM

...Nimittäin pyyhittiin pölyt suksista. Käytiin ekaks lämmittely kierros kävely lenkillä ja sen jälkeen vaihdettiin monot ja sukset jälkaan. Teimme vain muutaman kierroksen ja kaarroksen tuossa hankikantosilla. Vauhti tuppasi vaan nouseen liian kovaksi. Täytyi himmailla raviin vähän väliä. Kyllä se siitä taas muistui mieleen...

Kivoja ulkoilukelejä vaan teille kaikille... toivoopi Pamssu ja Irkku


 - MM | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
©2019 Maria & co:t - suntuubi.com